Membri noi la Delfinariul din Constanța. Mandy a împlinit 14 zile

315
Membri noi la Delfinariul din Constanța. Mandy a împlinit 14 zile - membrinoiinfamilia-1561305502.jpg

Articole de la același autor

În familia animalelor de la Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța a venit pe lume, în urmă cu 14 zile, un puiuț de leu de mare. Specialiștii instituției au fost mai sceptici la început, mai ales că aceasta este prima naștere a unui leu de mare în România.


Zilele trecute, aceștia au reușit să examineze puiul mai de aproape, ferindu-se să îl streseze până în prezent. Astfel, au aflat că este fetiță și au "botezat-o" Mandy. Dacă doriți să o cunoașteți pe micuță, alături de familia sa, puteți participa la demonstrațiile educaționale susținute de leii de mare Sam și Kali, la Delfinariul Constanța, în fiecare zi, la ora 12.00 și la ora 16.00.


Mandy s-a născut pe 10 iunie, la ora 10.06, mama sa fiind Inuk, o femelă de leu de mare californian, aflată la prima naștere. "De luni de zile suspectam sarcina lui Inuk, pe baza activităților sexuale pe care le-a avut cu masculul Sam în luna iunie a anului trecut. Sarcina unui leu de mare californian este de aproximativ 12 luni, astfel încât echipa noastră a început să se pregătească pentru a acest eveniment posibil. Puiul este sănătos și se hrănește cu lapte de la mama sa. Mama Inuk se comportă foarte bine, este foarte protectoare cu nou-născutul ei", au anunțat reprezentanții Fauna Consulting. 
Leii de mare sunt o atracție nouă a Delfinariului din Constanța, fiind rezultatul colaborării Complexului Muzeal de Științe ale Naturii și Fauna Consulting SRL. Demonstrația acestor animale uimitoare este o combinație de momente educative și momente amuzante, iar voia bună și fericirea sunt garantate atât pentru copii, cât și pentru adulți.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4052 secunde