Măştile textile INTERZISE din 8 ianuarie!

1864
1
Măştile textile INTERZISE din 8 ianuarie! - mascamedicala1-1641385993.jpg

Articole de la același autor

Începând cu data de 8 ianuarie nu veţi mai avea voie să purtaţi măşti textile, acestea fiind total interzise. În cursul zilei de miercuri, 5 ianuarie, Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă a dispus menţinerea obligativităţii purtării măştii de protecţie de tip medical sau FFP2, astfel încât să acopere gura şi nasul, în toate spaţiile publice închise şi deschise.

Fac excepţie de la aceste măsuri copiii cu vârsta mai mică de 5 ani, persoanele care sunt singure în birou, reprezentanţii cultelor religioase, în timpul slujbelor, cu condiţia respectării distanţei de trei metri între persoane. În aceeași situație se vor afla și vorbitorii aflaţi în spaţii închise sau deschise cu condiţia respectării distanţei de minimum trei metri între ei şi oricare din celelalte persoane din public, precum și persoanele care desfăşoară activităţi fizice intense şi/sau în condiţii de muncă solicitante (temperaturi ridicate, umiditate crescută etc.) sau activităţi sportive. 

Comentează știrea

Ion virgil
6 ianuarie 2022
Pandem,...e

Extraordinar faptul ca valurile pandemiei se pot programa atât de precis,adică după sărbători,după campionatul mondial,etc.apropo valul lui Traian când vine? ,intreb pentru un prieten!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4982 secunde