Mașinile Gărzii Naționale de Mediu vor circula cu carburant produs la Petromidia

156
Mașinile Gărzii Naționale de Mediu vor circula cu carburant produs la Petromidia - rompetrol2-1570479137.jpg
Rompetrol Downstream, divizie de retail a  KMG International, a câștigat o licitație de furnizare carburant pentru mașinile Gărzii Naționale de Mediu – Comisariatul General.


"Obiectul contractului: Achiziția de carburant pe bază de card – motorină euro 5 și benzină fără plumb CO minim 95 pentru îndeplinirea obiectivului principal de activitate al Gărzii Naționale de Mediu și anume inspecție și control pentru protecția mediului", se arăta în anunțul publicat în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP).


În acest sens, Rompetrol a avut cea mai bună ofertă raport calitate-preț. Din totalul scorului obținut, 80% a reprezentat componenta financiară, iar 20% discountul oferit. Compania aflată în portofoliul KMG International a câștigat contractul pentru suma de 12,7 milioane de lei, prin care va furniza carburanți către GNM timp de patru ani. Astfel, până în 2024, mașinile GNM vor merge pe motorină și benzină produse la Petromidia. Carburanții Euro5 sunt obținuți după standarde înalte de calitate, care respectă toate normele de mediu aflate în vigoare. Mașinile Comisariatului General vor putea alimenta pe bază de card din toate stațiile Rompetrol din țară.


XXX 
Segmentul de distribuție al Rompetrol Downstream cuprindea, la finalul lunii iunie, 933 puncte de comercializare, incluzând rețeaua de stații proprii, stații partener și stații mobile (expres, baze interne de 9 și 20 metri cubi). La acestea se adaugă șase depozite de carburanți (Arad, Craiova, Mogoșoaia, Simleul Silvaniei, Vatra Dornei și Zărnești) și trei stații de îmbuteliere a gazului petrolier lichefiat (Bacău, Arad și Pantelimon).


Rompetrol Downstream împreună cu Rompetrol Gas au reușit, în perioada ianuarie - iunie 2019, o creștere cu 7% a cantităților totale de carburanți comercializați (benzină, motorină, GPL) pe plan intern. Evoluția a fost susținută de extinderea rețelei de distribuție, dar și de o creștere importantă pe segmentul NFR (non-fuel retail).


Un factor important al creșterilor cantităților vândute și a valorii obținute este reprezentat de carburanții produși la Rafinăria Petromidia Năvodari care, prin programele de investiții în modernizarea și conformarea instalațiilor sale, reușește constant să se mențină la standarde înalte de calitate.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.524 secunde