Mărțișoare ecologice pentru cei dragi

550
Mărțișoare ecologice pentru cei dragi - demartisor1-1519747419.jpg

Articole de la același autor

Cea de-a XIV-a ediție a Mărțișorului Ecologic, un eveniment cu tradiție pentru ONG "Mare Nostrum" a reunit zilele acestea numeroși constănțeni la librăria "Dorian Gray". Aceștia s-au întrecut, care mai de care în realizarea mărțișoarelor inedite pentru cei dragi. Cei mai inspirați și dibaci au fost copiii, care au realizat mărțișoare și felicitări pentru mamele lor, toate din materiale reciclabile. 


Potrivit declaraților reprezentanților "Mare Nostrum", anul acesta, evenimentul s-a transformat într-un workshop creativ, care a dezvoltat abilitățile practice ale participanților. 


"Toate edițiile de până acum ale Mărțișorului Ecologic au fost concepute ca târguri de mărțișoare, unde partenerii noștri din cadrul instituțiilor de învățământ intrau în competiție directă în vederea realizării celui mai interesant mărțișor. Anul acesta, conceptul de târg de mărțișoare a fost înlocuit de un workshop, în care participanții au putut învăța tehnicile de realizare a mărțișoarelor eco. Au putut alege ce model vor să realizeze dintr-un catalog distribuit pe tablete și au fost ajutați de voluntarii ONG Mare Nostrum pentru a duce la bună îndeplinire intenția lor", a declarat Andreea Ionașcu, coordonator eveniment. 


Ca urmare, brățările mai vechi, șiragurile de mărgele, scoici și tot felul de materiale textile folosite de participanți ca și taxă de intrare la eveniment, s-au transformat în cele mai simpatice mărțișoare. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5743 secunde