Marfă contrafăcută, confiscată în Portul Constanța Sud Agigea

122
Marfă contrafăcută, confiscată în Portul Constanța Sud Agigea - 17septcontrafacute-1600338367.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au descoperit în Portul Constanța Sud Agigea, într-un container sosit din China, 20.000 bucăți pixuri din plastic, susceptibile a fi contrafăcute.


Ieri, polițiștii de frontieră de la Serviciul de Prevenire și Combatere a Migrației Ilegale și a Infracționalității Transfrontaliere din cadrul Gărzii de Coastă, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu în Portul Constanța Sud, au participat la un control fizic asupra unui container sosit din China, ce avea ca destinatar o societate comercială din București.


În urma controlului efectuat, au fost descoperite 20.000 de pixuri din plastic, inscripționate cu numele unor firme cunoscute, susceptibile a aduce atingere dreptului de proprietate intelectuală.


Bunurile, în valoare de aproximativ 20.000 lei dacă ar fi fost originale, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor de către lucrătorii vamali, iar polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare și care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate.    




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8111 secunde