Manelistul Dani Mocanu, MAI ASCULTAT DECÂT Smiley și INNA. Melodii cu dedicație pentru interlopi

6292
Manelistul Dani Mocanu, MAI ASCULTAT DECÂT Smiley și INNA. Melodii cu dedicație pentru interlopi - danimocanu-1520411178.jpg

Articole de la același autor

Se pare că nici problemele cu legea nu i-au stopat ascensiunea cântărețului de manele Dani Mocanu. Acuzat de proxenetism și trafic de persoane, cu averea aflată sub sechestru și cu lumina reflectoarelor asupra sa, cântărețul a reușit să devină cel mai ascultat artist român de pe Youtube, în cea de-a doua parte a anului 2017. Perioada coincide cu începutul problemelor sale cu legea.


Într-un studiu realizat de Zelist, contul său "Dani Mocanu Oficial" a înregistrat, în acea perioadă, 89,6 milioane de vizualizări, atingând un număr impresionant de 928.000 de abonați.  Pe locul secund se află Smiley - 68,36 milioane de vizualizări, cu 475.000 de abonați, iar pe locul trei, starul internațional Inna - 68,2 milioane de vizualizări, cu 3.8 milioane de abonați.
Dani Mocanu a profitat de toată tevatura exercitată în jurul său și a lansat o serie de piese cu mesaj, atât pentru procurori, cât și pentru "fetițele vesele" ce l-au vândut "la gardă". De asemenea, s-a alăturat unor persoane cu ștate vechi în lumea interlopă. Într-unul din ultimele sale melodii, apare ca personaj principal Mircea Varga, cel care în urmă cu două săptămâni a fost săltat de către DIICOT Sălaj pentru trafic de droguri, la două săptămâni după lansarea melodiei "Alo, Poliția ?". Să fie o simplă coincidență? Astfel, a fost destructurată una din cele mai puternice rețele de trafic de droguri din nord-vestul României, al cărei șef era Mircea Varga. 


Cu toate acestea, Dani Mocanu se simte persecutat de organele legii și se consideră, în continuare, așa cum spune și o melodie de-a sa – "nevinovat".


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 19 Septembrie 2012
Stire din Monden : Salam ia 10 lei pe dedicație
Pagina a fost generata in 0.5248 secunde