Managerul Spitalului de Boli Infecţioase Constanţa, Stela Halichidis, criticat în Consiliul Local

929
Managerul Spitalului de Boli Infecţioase Constanţa, Stela Halichidis, criticat în Consiliul Local - sedintacl-1606479410.jpg

Articole de la același autor

Consilierul local PNL Adriana Arghirescu a criticat, astăzi, activitatea managerului Spitalului Clinic de Boli Infecţioase Constanţa, dr. Stela Halichidis, despre care a spus că, deşi deţine 87 de posturi vacante în cadrul unităţii medicale, acestea sunt ocupate cu contracte pe perioadă determinată de 30 de zile. “Managerul a tratat cu superficialitate această problemă. Abordarea de a face contracte la 30 de zile creează o presiune suplimentară asupra personalului spitalului. Nu le junge că sunt supuşi unei presiuni foarte mari în această perioadă? Managerul nu cunoaşte prevederile legale. Propun să îi dăm managerului un termen de trei luni de zile, pentru a organiza concurs şi să realizeze angajări pe perioadă nedeterminată”, a precizat consilierul local Adriana Arghirescu.


Discuţiile s-au desfăşurat în cadrul şedinţei ordinare, unde consilierii locali au aprobat o nouă organigramă a Spitalului de Boli Infecţioase Constanţa, pentru angajarea de personal pentru secţia de Terapie Intensivă.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.2287 secunde