MĂMICI, AȚI FOST EVACUATE DIN SPAȚIUL PUBLIC ÎN TIMP CE ALĂPTAȚI? Se pregătesc schimbări importante

2946
5
MĂMICI, AȚI FOST EVACUATE DIN SPAȚIUL PUBLIC ÎN TIMP CE ALĂPTAȚI? Se pregătesc schimbări importante - 652x450180841cristinasiscanu-1510215530.jpg

Articole recomandate

Firmele care evacuează din spațiile proprii mamele care vor să își alăpteze bebelușii riscă amenzi de până la 2.000 de lei, în timp ce persoanele fizice vor fi sancționate cu amendă de până la 500 de lei. Mai mulți parlamentari PNL și USR au depus în Parlament un proiect de lege care vine în apărarea mamelor care vor să alăpteze în spațiul public. Reacția aleșilor a apărut după un scandal în care a fost implicată Cristina Șișcanu, soția lui Mădălin Ionescu. 


Recent, Cristina Șișcanu a făcut publică o fotografie în care apare în timp ce își alăptează fiica în public. Imaginea a stârnit numeroase controverse, Cristina Șișcanu fiid criticată dur în mediul online. Prezentatorul de televiziune Mădălin Ionescu a sărit imediat în apărarea soției sale.


În urma dezbaterii publice care s-a lansat, pe acest subiect, mai mulți parlamentari au depus în Parlament un proiect de lege privind alăptarea în spații publice. Inițiativa este semnată de deputați și senatori de la PNL și USR, printre care Ovidiu Raețchi, Leon Dănăilă, Adriana Săftoiu, Alina Gorghiu (PNL) Cosette Chichirău, Cristina Prună, Cristian Ghinea (USR).


Aleșii spun că în ultima vreme au fost relatate cazuri în care mame au fost date afară din hoteluri sau restaurante sau li s-a refuzat acordarea unor servicii în spații publice pentru că își alăptau copilul.


Comentează știrea

unul
9 noiembrie 2017
propunere rusinoasa

Mai ramane sa isi dea chilotii jos in public. Nu aveti decenta si respect pentru ceilalti semeni.

costu
9 noiembrie 2017
operator pc

Bani repede, usor si comod. Obtii usor rezultate. Aici poti sa castigi repede si bine. Mai ai un pas sa te convingi. Cand doresti sa afli despre ce este vorba si sa primesti toate detaliile la adresa ta de email, trimite cuvantul DETALII la adresa aceasta de email pacurarucostica1963@gmail com

Arabu
10 noiembrie 2017
Madalin neânțărcatul

Numai un idiot precum Madalin Ionescu s-a simțit ofensat, de infectele emisiuni pe care le face ,nu se simte mai prost decât este ? Sunt de acord cu alăptatul în spații publice, în locuri special amenajate și nu cred ca nu ar fi , dar ca sa iți faci putina reclama, mai ales ca ești soția unui prostănac media și vrei tu sa iti arăți țâțele în public , sub pretextul alăptatului , depinde de educația sau tupeul fiecareia.

Pentru unu
10 noiembrie 2017
????

Băi retardatule ,tare dobitoc ești,mai ai frați acasă,dacă da sa nu mai zici la nimeni,creier de jeg uman

altul
10 noiembrie 2017
articol

Fara jigniri si impuneri de opinii! Nu ma poate obliga nimeni sa vad sani si mai stiu eu ce in public. Si eu am drepturi!! Sa fie spatii amenajate si toti cetatenii sa fie respectati. Observ cum insulta tine loc de educatie civica. Sa isi alapteze copilul acasa sau sa beneficieze de conditii in spatiul public! Cum ar arata strada plina de femei care alapteaza? Chiar nu mai aveti logica?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4687 secunde