MAMĂ LĂSATĂ FĂRĂ COPII, PENTRU CĂ A DORMIT CU EI ÎN PAT! Cazul incredibil al unei femei

1931
2
MAMĂ LĂSATĂ FĂRĂ COPII, PENTRU CĂ A DORMIT CU EI ÎN PAT! Cazul incredibil al unei femei - 1422599677884-1487064673.jpg

Articole recomandate

Caz incredibil pentru o mamă. Femeia a rămas fără copii pentru că a dormit cu ei în pat. Autoritățile nu au dorit să facă publică identitatea femeii și a celor doi copii, însă au declarat că aceasta a refuzat să se conformeze sugestiilor asistenților sociali. 


Cazul vine din Marea Britanie. Judecătorul Peter Greene din comitatul Cambridgeshire, căruia i-a fost încredințat cazul, a menționat că, de-a lungul timpului, copiii au fost văzuți având diferite julituri, provenite probabil de la manevre neglijente ale părinților în timpul somnului, dormind în același pat cu mama lor. Cel mai mic dintre ei a avut chiar și o mână ruptă, fapt care a ridicat suspiciuni asistenților sociali.

Judecătorul susține că femeia "a ignorat sfaturile asistenților sociali, de a nu mai dormi alături de copii", de aceea, el a decis ca cei doi să fie luați de la familia biologică și dați spre adopție. Totuși, el a subliniat că există dovezi că cei doi părinți își iubesc copiii și nu le-ar face rău în mod deliberat.



Comentează știrea

cititor
14 februarie 2017
minciuni

autor cuget liber online-- articol fals, cine-i acest autor???

DA
14 februarie 2017
Josnicie !

Mama så nu doarmå cu copiii ?! Dar ca mamå, sa-i poarte in pantec pe copiii, a fost bine / bunå ?! Oameni nebuuuuuni sunt cei care gândesc, cå mama copiilor, nu are voie ca så doarmå cu copilasii pe care i-a : purtat in pântec, crescut, educat, pe care îi iubeste din tot sufletul / inima ! Fereascå Dumnezeu, de nebunii care au ajuns, så se substitue parintzilor care au dat nastere copiilor lor, ca så i-a hotårâri împotriva parintzilor naturali ! Niste "bestii cu chip de oameni", la beci cu acei nebuni, care i-au copiii de la parintzii naturali si sunt datzi unor oameni stråini fårå ca så fi depus efort pentru cresterea micutzilor! Bestiilor !

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 14 Februarie 2017
Stire din Social : Constănțenii rămân fără căldură
Pagina a fost generata in 0.9134 secunde