Mamă eroină la Adăpostul pentru animale din Constanța. O cățelușă cu nouă pui a mai "adoptat" încă nouă, aruncați pe marginea drumului

246

Articole de la același autor



Situație nemaiîntâlnită la Adăpostul Public pentru Animale Abandonate din Constanța. O cățelușă a ajuns să alăpteze 18 pui, după ce nouă pui aruncați de stăpâni au fost găsiți pe marginea drumului, lângă Cimitirul Musulman din Constanța din cartierul Inel II.


Ajunși la adăpostul situat pe strada Vârful cu Dor nr. 5, aceștia au primit îngrijiri de specialitate, starea lor de sănătate fiind bună. Puii orfani au fost hrăniți cu seringa, înainte de a fi "adoptați" de cățeaua care avea deja nouă pui.


Problema câinilor abandonați și lăsați în voia sorții nu este nouă și, din nefericire, nici aproape de rezolvare. Cei care au în grijă un animal de companie ar trebui să fie responsabili și să opteze pentru sterilizarea acestuia.


Femela de doi ani și cei 18 pui sunt disponibili pentru adopție. Dacă printre dumneavoastră se află cineva care le poate oferi un cămin, puteți suna la numărul de telefon 0733/045.213 sau la adresa de email: [email protected]




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6843 secunde