Mai sunt bilete de tratament pentru pensionari. Grăbiţi-vă să vi le luaţi!

302
Mai sunt bilete de tratament pentru pensionari. Grăbiţi-vă să vi le luaţi! - bilete-1620669738.jpg

Articole de la același autor

Pentru cea de-a cincea serie de bilete de tratament balnear din acest an, cu data de prezentare în staţiune 24 mai, dintr-un total de 209 locuri mai sunt disponibile 55. Potrivit reprezentanţilor Casei Judeţene de Pensii Constanţa, acestea sunt valabile în următoarele staţiuni: Amara, Bala, Buşteni, Buziaş, Costineşti, Felix, Geoagiu, Govora, Moneasa, Olăneşti, Sărata Monteoru, Saturn, Sovata, Târgu Ocna şi Tuşnad.

Persoanele interesate se pot prezenta la sediul CJP, parter, ghişeul 1, cu următoarele documente: cerere tip, actul de identitate şi certificat de încadrare în grad de handicap (dacă este cazul).

Referitor la contribuţia suportată de către beneficiarii biletelor, aceasta este în procent de 50% din valoarea totală a pensiei. Desigur, există şi gratuităţi, de acestea beneficiind veteranii de război sau cei care primesc pensii de invaliditate şi persoanele cu handicap. În cazul asiguraţilor, contribuţia este de 50% din valoarea biletului, doar dacă veniturile lunare brute sunt mai mici decât salariul mediu brut pe economie. În caz contrar, biletul se achită integral. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 16 Aprilie 2021
Stire din Social : Bilete reduse pe tren pentru copii
Pagina a fost generata in 0.6064 secunde