Mai multe zone din Constanţa, fără curent electric

194
Mai multe zone din Constanţa, fără curent electric - curent-1632669902.jpg

Articole de la același autor

E-Distribuţie Dobrogea a redus pe cât posibil numărul întreruperilor programate pentru buna administrare și funcționare a rețelei de distribuție a energiei electrice, pentru a minimiza disconfortul clienților. Lucrările au fost reduse la cele care sunt necesare.

Săptămâna aceasta, sunt realizate unele lucrări pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și alimenta clienții în bune condiții. Luni, 27 septembrie, între orele 08.30 şi 16.30, în municipiul Constanţa, sunt afectaţi consumatorii de pe strada Ilarie Voronca, pe tronsonul delimitat de strada Decebal şi strada Constantin Brătescu, cei de pe strada George Enescu, pe tronsonul delimitat de strada Constantin Brătescu şi strada Ilarie Voronca, cei de pe strada Sarmizegetusa, pe tronsonul delimitat de strada Mihai Viteazu şi strada Gheorghe Lazăr, cei de pe strada Constantin Brătescu, pe tronsonul delimitat de strada Mihai Viteazu şi strada George Enescu. În acelaşi interval, sunt anunţate întreruperi în cartierul Palazu Mare pe strada Torino.

Tot în Constanţa, între orele 09.00 şi 17.00, vor fi întreruperi de aproximativ 30 de minute la consumatorii de pe bulevardul Tomis, blocurile TS8, TS6A, T1, S0, precum şi de pe străzile Muncel, Pescăruş, Cuza Vodă, General Manu, Ştefan cel Mare, Răscoalei, Soveja – blocurile 43, 43A, 45 şi 45A.

În restul judeţului, între orele 08.30 şi 16.30, sunt anunţate întreruperi în localitatea Poarta Albă, pe strada Primăriei, pe strada Geamiei, pe strada Naţiunilor şi pe strada Bisericii, iar, între orele 09.00 şi 17.00, în localitatea Văleni.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5237 secunde