Mai multe zone din Constanţa, fără curent electric

140
Mai multe zone din Constanţa, fără curent electric - curent-1614714015.jpg

Articole de la același autor

E-Distribuţie Dobrogea a redus pe cât posibil numărul întreruperilor programate pentru buna administrare și funcționare a rețelei de distribuție a energiei electrice, pentru a minimiza disconfortul clienților. Lucrările au fost reduse la cele care sunt necesare pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și a alimenta clienții cu energie electrică în bune condiții.

Săptămâna aceasta, mai multe întreruperi sunt realizate pentru lucrări de întreţinere a reţelei electrice. Astfel, în municipiului Constanţa, între orele 9.00 şi 17.00, timp de 30 de minute, vor fi afectaţi consumatorii de pe strada Badea Cârţan, blocul BC12, cei de pe străzile Primăverii, Docherilor, Farului, Limanului, Toamnei şi cei de pe strada Făgetului – blocul ST5.

În restul judeţului, între orele 8.00 şi 16.00, sunt afectaţi consumatorii din localitatea Rasova, de pe străzile Bucureştii Noi şi Vasile Alexandru, iar, între orele 8.30 şi 16.30, cei din localităţile Galiţa şi Gârliţa. De asemenea, între orele 9.00 şi 17.00, se va lucra în localitatea Ciobanu, pe străzile Eroilor, Dunării, Stadionului, Tomis şi Lalelelor. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Duminică, 21 Februarie 2021
Stire din Social : Cartierul Inel II, fără curent electric
Pagina a fost generata in 0.5202 secunde