Mai multe zone din Constanţa, fără curent electric!

Vineri, 06 Noiembrie 2020
281
E-Distribuţie Dobrogea a redus pe cât posibil numărul întreruperilor programate pentru buna administrare și funcționare a rețelei de distribuție a energiei electrice, pentru a minimiza disconfortul clienților. Lucrările au fost reduse la cele care sunt necesare pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și a alimenta clienții cu energie electrică în bune condiţii.

Vineri, mai multe întreruperi se vor realiza pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și a alimenta clienții în condiţii normale. În municipiul Constanţa, între orele 8.30 şi 15.30, sunt afectaţi consumatorii de pe străzile Henri Coandă şi Rozelor, iar, între orele 9.00 şi 17.00, cei de pe strada Kiev.

În restul judeţului, între orele 8.30 şi 16.30, sunt anunţate întreruperi în municipiul Medgidia, pe străzile Plopilor, Ardealului, Moldovei, iar, între orele 9.00 şi 17.00, în oraşul Ovidiu, pe străzile 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, A, B, C, D, E, aleea Poet Ovidiu şi Popasul Cişmea. În acelaşi interval, se va lucra în localitatea Dorobanţu, pe străzile Crinului, Fragilor, General Dumitrescu, în localitatea Rasova, pe străzile Eternităţii, Mihail Sadoveanu şi în localitatea Lumina, pe străzile Câmpului şi Interioară. Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.3008 secunde