Mai multe străzi din Constanţa, fără curent electric

140
Mai multe străzi din Constanţa, fără curent electric - curent-1614277947.jpg

Articole de la același autor

E-Distribuţie Dobrogea a redus pe cât posibil numărul întreruperilor programate pentru buna administrare și funcționare a rețelei de distribuție a energiei electrice, pentru a minimiza disconfortul clienților. Lucrările au fost reduse la cele care sunt necesare pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și a alimenta clienții cu energie electrică în bune condiții.

Mai multe întreruperi se vor realiza, astăzi, pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și alimenta clienții în bune condiții. În municipiul Constanţa, între orele 9.00 şi 17.00, sunt afectaţi consumatorii de pe strada I.L. Caragiale, blocurile D1, G, G1, strada Topolog, blocurile E1, F3, F8, F9, E8, E9, C3, bulevardul I.C. Brătianu, blocul A5, strada Badea Cârţan, blocurile BC11, BC12, strada Verde şi strada Sandu Aldea. Se va întrerupe alimentarea cu energie electrică câte 30 de minute, pentru fiecare client.

În acelaşi interval, sunt anunţate întreruperi în localitatea Cumpăna, cartierul Parc Verde, pe străzile Vasile Lupu, Carol, I.L. Caragiale, Strajei şi Duiliu Zamfirescu. De asemenea, între orele 8.00 şi 16.00, se va opri curentul în localitatea Rasova, pe strada Dunării, iar, între orele 8.30 şi 16.30, în localitatea 2 Mai, pe strada Mihail Kogălniceanu – tronsonul delimitat de străzile Islazului şi Dobrogeanu, şi în localităţile Galiţa şi Esechioi. Între orele 9.00 şi 17.00, se va lucra în localitatea Lumina şi vor fi întreruperi temporare pe străzile Brotăcei, Pelican, Mare, Speranţei şi Viorelelor. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Duminică, 21 Februarie 2021
Stire din Social : Cartierul Inel II, fără curent electric
Pagina a fost generata in 0.4586 secunde