Mai multe străzi din Constanţa, fără curent electric

366
Mai multe străzi din Constanţa, fără curent electric - 635x0energytrading1-1604431878.jpg

Articole de la același autor

E-Distribuţie Dobrogea a redus pe cât posibil numărul întreruperilor programate pentru buna administrare și funcționare a rețelei de distribuție a energiei electrice, pentru a minimiza disconfortul clienților. Lucrările au fost reduse la cele care sunt necesare pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și a alimenta clienții cu energie electrică în bune condiţii.

Astăzi, mai multe întreruperi se vor realiza pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și a alimenta clienții în condiţii normale. În municipiul Constanţa, între orele 8.30 şi 13.30, sunt afectaţi consumatorii de pe strada Nicolae Iorga – Liceul Teoretic „George Emil Palade”, strada Badea Cârţan – blocurile BC9, TL5, K3, K7, K8, K9, K11, K16 şi aleea Lotca. De asemenea, între orele 8.00 şi 16.00, sunt anunţate întreruperi pe aleea Universităţii – Baza nautică Ceronav şi RAJA SA – Complex înmagazinare şi pompare Constanţa Nord.

În restul judeţului, între orele 8.30 şi 16.30, se lucrează în municipiul Medgidia, pe străzile Plopilor, Ardealului, Bucovinei, Moldovei, Vasile Popa, iar, între orele 9.00 şi 17.00, în localitatea Lumina, pe străzile Morii, Năvodari, Pescăruş şi Murelor, în localitatea Dorobanţu, pe străzile Abatorului, Lalelelor, Murelor, General Dumitrescu, şi în localitatea Rasova, pe străzile Bucureştii Noi, Viilor, George Coşbuc. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Duminică, 11 Octombrie 2020
Stire din Social : Atenţie, se opreşte curentul electric!
Pagina a fost generata in 0.8491 secunde