Mai multe localități, fără curent electric, astăzi și mâine

239
Mai multe localități, fără curent electric, astăzi și mâine - curentcopy-1546785008.jpg

Articole de la același autor

Consumatorii din mai multe localități ale județului Constanța nu beneficiază de curent electric, astăzi și mâine, timp de câteva ore.

Pentru lucrările anuale de reparații și întreținere instalații și rețele electrice, precum și posturi de transformare, SC E-Distribuție Dobrogea SA - Zona MT-JT Constanța anunță întreruperea furnizării energiei electrice, astăzi și mâine, în timpul lucrărilor.

Astăzi, între orele 9 și 17, sunt afectați consumatorii din localitatea Ciocârlia de Jos, cu străzile Leului, Zorelelor, Livezilor, Mihai Eminescu, Biruinței, Oituz, Crinului și Eliberării, întrerupere totală.

Mâine, între orele 9 și 15, sunt anunțate întreruperi în municipiul Mangalia, pe străzile Negru Vodă, blocul A100, scările A, B, C, D, E, blocul B60, scările A, B, C, blocul C20, blocul O, blocul J, scările A, B, blocul 17, scările A și B, cartierul de case din zonă, precum și blocul Pescăruș, blocul C2 bis.

De asemenea, între orele 9 și 17, se oprește din nou curentul în localitatea Ciocârlia de Jos, pe străzile Leului, Zorelelor, Livezilor, Mihai Eminescu, Biruinței, Oituz, Crinului și Eliberării, întrerupere totală. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8554 secunde