X
X
Mai multe ştiri online:

Mai multe localități din județ, fără curent electric

Ştire online publicată Marţi, 11 August 2020. Autor: Andreea PERHAIȚĂ
E-Distribuție Dobrogea a redus pe cât posibil numărul întreruperilor programate pentru buna administrare și funcționare a rețelei de distribuție a energiei electrice, pentru a minimiza disconfortul clienților. Totuși, mai sunt unele lucrări necesare pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și a alimenta clienții cu energie electrică în bune condiții.

Astăzi, mai multe întreruperi se vor realiza pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și alimenta clienții în bune condiții, anunță reprezentanții E-Distribuție Dobrogea. Între orele 8.00 și 16.00, sunt afectați consumatorii din localitatea Târgușor, de pe străzile Garofiței, Primăverii, Constanței, Ghiocelului, Spicului, Atelierelor, Macului, Izvor, Fundătura Izvor, Podului, Câmpului, Trandafirului, Crinului, Panseluței și Agricultorului.

De asemenea, între orele 9.00 și 17.00, sunt anunțate întreruperi în localitatea Nicolae Bălcescu, pe străzile Carierei, Mihai Eminescu, Mare, Gării, Tudor Arghezi, Dispensarului, Primăverii, Florilor, Medgidiei, Morii și Carol I. Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.5203 secunde