Mai bine mai târziu… Ministrul Educației își cere scuze. Vezi motivul!

591
Mai bine mai târziu… Ministrul Educației își cere scuze. Vezi motivul! - ddd-1579343570.jpg

Articole recomandate

Ministrul Educației, Monica Anisie, afirmă că ar fi vrut să fie mai calmă în interacțiunea pe care a avut-o cu învățătoarea de la o școală din comuna Axintele, când a intrat în clasă reproșându-i acesteia faptul că țipă la elevi, și îi pare rău că nu a fost atentă la prezența presei și expunerea copiilor, relatează Agerpres.

"Eu sper că oricare profesor sau director responsabil din România, dacă ar trece pe culoarul unei școli și ar auzi ceea ce am auzit eu, ar încerca să intervină. Nu am fost în acea școală pentru doamna învățătoare, dar sunt un om căruia chiar îi pasă de copii, elevii mei pot depune mărturie. Aș fi vrut să fiu mai calmă în acea interacțiune și este regretabil că, pentru moment, nu am fost atentă la prezența presei și expunerea copiilor, lucru pentru care îmi pare rău. Cred că profesorii din România, mai ales cei care au motivație să lucreze acolo unde este mai greu, merită și trebuie să fie respectați și încurajați. La fel cum cred că există o nevoie uriașă de înțelegere și echilibru. Inclusiv pentru un profesor care greșește. Mulțumesc tuturor pentru înțelegere!", a scris Anisie, sâmbătă, pe Facebook.

Ministrul Educației, Monica Anisie, a făcut, marți, vizite la mai multe unități de învățământ din localități aflate în județul Ialomița. Într-una dintre aceste vizite, în comuna Axintele, demnitarul, auzind de pe hol țipetele unei învățătoare la ore, a intrat în sala de clasă respectivă, reproșându-i învățătoarei atitudinea.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4484 secunde