Magazinele Enel din judeţul Constanța, închise marţi, 20 iulie

361
Magazinele Enel din judeţul Constanța, închise marţi, 20 iulie - magazineleenel-1626627873.jpg
Magazinele Enel din judeţul Constanţa vor fi închise marți, 20 iulie, zi desemnată la nivelul industriei ca Ziua Energeticianului. În celelalte zile, magazinele Enel vor funcţiona după programul obişnuit: de luni până vineri, între orele 8.00 şi 16.00.

Totuşi, trebuie să ştiţi că o mare parte a operațiunilor în relația cu Enel poate fi realizată de către clienți prin canale digitale (site-ul www.enel.ro și/sau contul MyEnel) sau telefonic și nu necesită deplasarea în magazinele Enel. De aceea, reprezentanţii companiei recomandă utilizarea, în continuare, a opțiunilor digitale de comunicare, de primire și de plată a facturii, precum și contractarea online.

„Pentru a evita riscurile asociate unui drum la magazin sau la diverse puncte de plată, clienții pot alege să utilizeze aplicația MyEnel, care poate fi activată cu ușurință fie online, pe my.enel.ro, fie prin descărcarea aplicației pentru telefonul mobil în mod gratuit, de pe App Store sau Google Play. De asemenea, pot intra în contact cu un consultant Enel, la numerele de telefon 021/9977 sau 0040372436436, apelabil din străinătate”, precizează reprezentanţii Enel. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3919 secunde