Magazinele Enel din județul Constanța, închise, astăzi, de Ziua Energeticianului

187
Magazinele Enel din județul Constanța, închise, astăzi, de Ziua Energeticianului - magazineleenel-1595165992.jpg

Articole de la același autor

Magazinele Enel din județul Constanța sunt închise, astăzi, cu prilejul Zilei Energeticianului. De mâine, acestea își vor relua programul obișnuit, de luni până vineri, între orele 8 și 16, excepție făcând cele două magazine din municipiul Constanța care funcționează de luni până vineri, între orele 9 și 17.

Totuși, dacă aveți o urgență, astăzi, trebuie să știți că o mare parte a operațiunilor pot fi realizate telefonic sau prin canale digitale și nu necesită deplasarea în magazinele Enel. De aceea, reprezentanții Enel ne recomandă să folosim în continuare opțiunile digitale de comunicare, de primire și de plată a facturii, precum și contractarea online.

"Astfel, clienții au la dispoziție două variante simple pentru a primi factura electronică, imediat ce a fost emisă: pe mail sau prin sms, sau pot opta pentru descărcarea copiei facturii de aici. Pentru a trimite indexul pentru electricitatea consumată, pe lângă secțiunea Index din cadrul aplicației MyEnel, clienții pot apela, în timpul perioadei de telecitire specificată pe factură, numărul de telefon gratuit 0800/07.08.09 sau numărul cu tarif normal 021/9977", explică reprezentanții Enel.

În plus, pentru a evita riscurile asociate unui drum la magazin sau la diverse puncte de plată, clienții pot alege să utilizeze aplicația MyEnel, care poate fi activată cu ușurință fie online, pe my.enel.ro, fie prin descărcarea aplicației pentru telefonul mobil în mod gratuit, de pe App Store sau Google Play. Aici puteți primi facturile și puteți efectua plăți online. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 13 Iulie 2020
Stire din Economie : Economia pe scurt
Pagina a fost generata in 0.6369 secunde