Luptător până la capăt! Un tânăr din Agigea are nevoie de sprijinul semenilor pentru a sta în picioare

3389
Luptător până la capăt! Un tânăr din Agigea are nevoie de sprijinul semenilor pentru a sta în picioare - umanitaragigea-1612548745.jpg

Articole de la același autor

Un tânăr de 21 de ani, din Agigea, poate da lecții despre perseverență, putere, îndârjire și speranță. De când se știe, atât el cât și părinții lui se luptă, pe toate planurile, pentru a învinge o dizabilitate care-l împiedică să pășească drept, fără sprijin. De-a lungul anilor, a suferit mai multe intervenții, a făcut numeroase terapii, iar rezultatele s-au văzut. Dar drumul încă nu s-a încheiat. Iar pentru că pentru orice tratament eficient are costuri considerabile, tânărul are nevoie de ajutorul semenilor.

Mama lui, Liliana Daniela Rotariu povestește că sarcina cu Alexandru a fost una fără probleme, iar nașterea naturală. Din acel moment însă, lucrurile au luat o întorsătură nedorită. Din cauză că nou-născutul a fost tras de cap cu putere, în momentul expulziei, i-a fost afectat sistemul locomotor și sistemul nervos. Diagnosticul pus la vârsta de doi ani a fost de parapareză spastică și sindrom cerebrelos. De atunci, și-a petrecut viața din spital în spital, din consultații în consultații și prin mii de ședințe de recuperare.

În prezent, după intervențiile suferite, Alexandru se poate ridica în picioare, dar nu poate sta ridicat, decât ajutat de un cadru. Trei operații, dintre care una pentru implantarea unui cip stimulator în creier, iar două cu celule stem, l-ar putea ajuta să stea drept, singur, fără ajutor. Intervențiile urmează să fie realizate în Turcia, acolo unde tânărul a mers și anterior și a făcut progrese uimitoare. Este nevoie însă de 56.000 de euro, bani pe care familia nu îi are.

Cei care doresc să ajute pot dona în contul deschis pe numele mamei sale, Rotariu Liliana Daniela, Banca Unicredit, Sucursala Piaţa Far Constanţa, RO76BACX0000000481030000 (LEI) şi RO49BACX0000000481030001 (EURO). 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4865 secunde