Lupta finală pentru Jocurile Olimpice la Baschet 3x3 se dă la City Park

143
  • Înscrierile se încheie mâine, 23 octombrie
Constanța, 22 octombrie – Cea mai nouă disciplină olimpică, Baschet 3x3, își stabilește primii calificați din România în acest weekend, la City Park Mall. Raiffeisen Bank 3x3 Streetplay, ediția de iarnă, este ultimul turneu major organizat în țara noastră, punctele adunate urmând să conteze în duelul națiunilor pentru calificarea la Jocurile Olimpice de anul viitor.

Clasamentul mondial ia în calcul punctele acumulate în perioada 1 noiembrie 2018 – 1 noiembrie 2019, acesta fiind criteriul principal de calificare la Tokyo 2020. De aceea, competiția din acest weekend va reuni cele mai puternice echipe de Baschet 3x3 din țară. Înscrierile sunt gratuite, au loc pe site-ul 3la3.ro și se vor încheia după atingerea numărului limită de 30 de echipe sau pe 23 octombrie, ora 23:00.

3x3 Constanța Streetplay oferă premii totale în valoare de peste 15.000 de lei, dar și un premiu suplimentar, la categoria de elită, Open Masculin, în valoare de 4.500 de lei. Pentru a intra în atmosfera competițională, vizitatorii City Park vor putea să-și testeze întreaga săptămână talentul la baschet, pe terenul special amenajat în interiorul mall-ului. În plus, îi vor aștepta o mulțime de surprize, concursuri, momente de dans cu majorete și invitați speciali.

Evenimentul este organizat de Asociația Județeană de Baschet Constanța, în colaborare cu Sport Arena Streetball și City Park Mall și este susținut de: Raiffeisen Bank, Nike, Tissot, Douglas, Spartan, Horizon, Stirom Ltd., Hesperis Group, Ferma Stoian, Zizin, Radio România Constanța, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța și Primăria Municipiului Constanța. Powered by Kiss FM.

Toate meciurile se vor disputa sâmbătă și duminică, în intervalul 10:00 – 22:00, iar mai multe detalii pot fi aflate de pe site-ul City Park Mall, precum și de pe pagina de Facebook.

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 22 Octombrie 2019
Stire din Social : Avarie RAJA la Constanța!
Pagina a fost generata in 0.7489 secunde