Luni se deschide, la Constanța, Târgul de Cariere

107

Articole de la același autor

Luni și marți, Tomis Mall din Constanța găzduiește un Târg de cariere. Participanții în căutarea unui loc de muncă sau cei care doresc să-și schimbe jobul actual vor descoperi o gamă largă de oferte de angajare. De asemenea, ei pot primi feedback pe CV la fața locului, din partea unor specialiști în carieră, care vor fi prezenți la târg. Târgul se adresează tinerilor cu vârsta cuprinsă între 20 și 30 de ani, în căutarea primului job sau care vor să facă o schimbare. Experiența nu este o condiție, însă cu siguranță oferă un avantaj.

Participanții vor avea posibilitatea de a se înscrie gratuit la Atelierul de Cariere, care include seminarii de profil în două părți, a câte două ore, pentru a afla care este primul pas în căutarea carierei dorite, precum și tehnici de redactare a unui CV care să atragă atenția. În prima zi a târgului are loc seminarul "Career planning", iar în a doua zi participanții pot învăța "Cum ne angajăm?", ambele fiind susținute de trainer-ul Adrian Rusu. Înscrierea se face, de asemenea, pe site-ul târgului.

Accesul este liber și se va face între orele 10,00 - 16,00. De asemenea, candidații care vin cu CV-ul la târg au posibilitatea de a câștiga o tabletă de ultimă generație, dacă se înscriu la tombola organizată la fața locului, prin completarea unui talon. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 11 Mai 2013
Stire din Social : A fost cutremur!
Pagina a fost generata in 2.1507 secunde