Ludovic Orban: Vom păstra necesitatea portului măștii "cât timp va fi necesar"

Luni, 06 Iulie 2020, 15:47
152
Premierul Ludovic Orban spune că măsura purtării măștii va fi menținută "cât timp va fi necesar", la fel ca și în cazul celorlalte măsuri privind protecția sanitară și distanțarea fizică, potrivit Digi24.


"Cât timp va fi necesar, vom păstra necesitatea portului măștii. Cât timp va fi necesar, vom menține triajul, măsurarea temperaturii, obligația de păstrare a distanței, regulile de distanțare fizică în scop sanitar în tot ceea ce înseamnă transport public, spații comerciale, locuri de muncă, piețe, restaurante, terase. Este cea mai puternică formă de protecție contra infecției", a spus premierul.


"Vedeți că ne confruntăm cu un număr de cazuri relativ mare, ne confruntăm cu un număr mare de cetățeni care nu respectă regulile. Ne confruntăm, de asemenea, cu agenți economici, instituții care nu vor să-și asume obligația respectării unor reguli stabilite și noi trebuie să reacționăm, pentru că pe primul plan prioritatea noastră o reprezintă sănătatea românilor", a mai spus Ludovic Orban la RRA, întrebat dacă ne putem aștepta la renunțarea purtării măștilor în spațiile închise până la sfârșitul anului.


Pagina a fost generata in 0.3186 secunde