X
X
Mai multe ştiri online:

Ludovic Orban: Vom decide astăzi prelungirea programului teraselor până la ora 24.00

Ştire online publicată Vineri, 14 August 2020. Autor: Cuget Liber Online.
Autoritățile vor prelungi programul de funcționare a teraselor până la ora 24.00, a anunțat, vineri, la Craiova, premierul Ludovic Orban, potrvit Agerpres.


Premierul a declarat că programul teraselor va fi prelungit cu o oră în baza unei decizii care urmează să fie adoptată în cursul zilei de vineri de Comitetul Național pentru Situații de Urgență.


"Am avut o solicitare de pe litoral, foarte multe companii ne-au explicat că e bine să prelungim măcar cu o oră programul și am ținut cont de solicitările lor. De asemenea, din București am avut, de la foarte mulți întreprinzători, solicitări și vom decide astăzi prelungirea programului până la ora 24.00 și ultima comandă să se facă până la ora 23.00", a afirmat Orban.


Potrivit unei decizii a Comitetului Național pentru Situații de Urgență, adoptată la începutul lunii august, activitatea cazinourilor, teraselor, cluburilor și barurilor din șapte județe și municipiul București nu poate începe înainte de ora 06,00 și nu se poate prelungi după ora 23,00. 


Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.0978 secunde