Ludovic Orban: Vom decide astăzi prelungirea programului teraselor până la ora 24.00

Vineri, 14 August 2020
201
Autoritățile vor prelungi programul de funcționare a teraselor până la ora 24.00, a anunțat, vineri, la Craiova, premierul Ludovic Orban, potrvit Agerpres.


Premierul a declarat că programul teraselor va fi prelungit cu o oră în baza unei decizii care urmează să fie adoptată în cursul zilei de vineri de Comitetul Național pentru Situații de Urgență.


"Am avut o solicitare de pe litoral, foarte multe companii ne-au explicat că e bine să prelungim măcar cu o oră programul și am ținut cont de solicitările lor. De asemenea, din București am avut, de la foarte mulți întreprinzători, solicitări și vom decide astăzi prelungirea programului până la ora 24.00 și ultima comandă să se facă până la ora 23.00", a afirmat Orban.


Potrivit unei decizii a Comitetului Național pentru Situații de Urgență, adoptată la începutul lunii august, activitatea cazinourilor, teraselor, cluburilor și barurilor din șapte județe și municipiul București nu poate începe înainte de ora 06,00 și nu se poate prelungi după ora 23,00. Articole din aceeaşi secţiune

Pagina a fost generata in 0.2529 secunde