Ludovic Orban: Situația bugetară nu permite creșterea anticipată a salariilor cadrelor didactice

194
Ludovic Orban: Situația bugetară nu permite creșterea anticipată a salariilor cadrelor didactice - ludovicorbantestatdinnoupentruno-1597422345.jpg

Articole recomandate

Premierul Ludovic Orban a afirmat că situația bugetară nu permite creșterea anticipată a salariilor cadrelor didactice, informează Agerpres.ro.
 
"Faptul că nu putem de la 1 septembrie să ne permitem să facem creșterea anticipată se datorează situației bugetare. Și sunt convins că foarte mulți dascăli vor înțelege lucrul acesta pentru că, în astfel de perioade, toți trebuie să fim un exemplu și să arătăm că suntem solidari în fața situației dificile în care ne găsim. Oricând ne va permite situația economică și situația bugetară, vom aloca resursele bugetare către profesori, învățători, cadrele didactice în general, astfel încât să aibă venitul meritat în conformitate cu activitatea", a declarat Orban, în debutul ședinței de Guvern.


El a susținut că întotdeauna a respectat cadrele didactice.


"Din păcate, unii care nu sunt foarte atenți la afirmațiile mele au încercat să răspăruiască o declarație a mea. Întotdeauna am respectat profesorii, întotdeauna am respectat cadrele didactice, după părinți, sunt oamenii pe care i-am iubit și i-am respectat cel mai mult și care au contribuit cel mai mult la formarea mea. A încerca să fie răspăruită o declarație a mea ca o declarație ofensatoare la adresa cadrelor didactice mi se pare contrară total față de atitudinea pe care am avut-o față de dascăli, față de cadrele didactice pe care, repet, îi respect", a spus premierul. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.4011 secunde