Ludovic Orban: Guvernul nostru a apărat locurile de muncă pe toată perioada crizei economice

124
Ludovic Orban: Guvernul nostru a apărat locurile de muncă pe toată perioada crizei economice - codfiscal-1597235661.jpg

Articole recomandate

Guvernul PNL ''a apărat'' locurile de muncă pe toată perioada crizei economice declanșate de epidemia de COVID-19, a declarat, miercuri, prim-ministrul Ludovic Orban, în plenul Parlamentului, potrivit Agerpres.ro.
 
"M-ați chemat să prezint măsurile legate de alegerile locale, de începerea școlilor și (...) anti-COVID. Nu m-ați chemat să vă prezint măsurile economice ale Guvernului PNL. Am să vă prezint totuși ceva. Guvernul nostru a apărat locurile de muncă pe toată perioada crizei economice declanșate de epidemie. Uitați-vă pe date, pe REVISAL. Eu nu rostesc cifre scoase din burtă, minciuni ordinare, care nu au absolut bază în realitate. Numărul de angajați cu contracte de muncă, angajații activi, pe data de 3 august: 5.589.435; numărul de angajați la 1 ianuarie, înainte de declanșarea epidemiei și a crizei economice aferente, (...) era de 5.582.008. Sunt date luate din REVISAL, dacă REVISAL minte, deși mă îndoiesc. Deci, sunt angajați mai mulți cu 7.430 ", a afirmat Orban.


El a făcut aceste precizări în contextul în care parlamentari PSD i-au reproșat că nu a prezentat măsuri economice în cadrul intervenției sale.


"Vorbiți de un milion de șomeri, pe datele oficiale ale ANOFM sunt înregistrați astăzi 256.000, dintre care 76.000 de șomeri încă sunt în plata indemnizației de șomaj, restul au ieșit din plata indemnizației de șomaj, Eu vă dau date, sunt date care sunt oficiale și care există în baze de date", a susținut prim-ministrul.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7189 secunde