Lucrătorii în agricultură, la mare căutare, în Spațiul European

391
Lucrătorii în agricultură, la mare căutare, în Spațiul European - lucratoriinagricultura-1615490605.jpg

Articole de la același autor

Luna aceasta, constănțenii care doresc să lucreze peste hotare au la dispoziție un număr de 419 locuri de muncă vacante în Spațiul Economic European. Angajatorii le oferă acestora, prin intermediul rețelei EURES România, o paletă variată de joburi. Cele mai multe sunt valabile în Danemarca, unde se caută lucrători în agricultură și specialiști IT. În Norvegia, în schimb, este nevoie de medici, măcelari, dezosatori, mecanici auto, în timp ce în Suedia, la mare căutare sunt culegătorii de căpșuni.

În Irlanda, angajatorii caută asistenți medicali, medici de familie, în Malta, mecanici navali, în Polonia, dulgheri, zidari, fierari betoniști. Cele mai sărăcăcioase oferte sunt întâlnite în Germania, Finlanda și Belgia, pentru șoferi de camion, apicultori, tinichigii etc.

Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă în Spațiul Economic European pot consulta ofertele accesând www.anofm.ro/EURES.

Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă se pot adresa agențiilor teritoriale pentru ocuparea forței de muncă de domiciliu sau de reședință ale căror date de contact se află pe site-ul www.anofm.ro. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2212 secunde