Lucrări RAJA. Când vine apa rece la Eforie Nord și Agigea

74
Lucrări RAJA. Când vine apa rece la Eforie Nord și Agigea - apa-1427372783.jpg

Articole de la același autor

Ca urmare a finalizării lucrării începute noaptea trecută, la Eforie Nord, de racordare a magistralei de alimentare cu apă din localitate, consumatorii afectați vor avea apă la robinete mai repede decât fusese anunțat. În aceste condiții, se estimează că, până la ora 16,00, toți abonații din Eforie Nord vor avea apă la presiuni normale.

La Agigea, unde se execută o lucrare similară, de racordare a magistralei de alimentare cu apă nou montată la sistemul centralizat de distribuție, toți consumatorii din localitate vor avea apă la ora anunțată, 23,00.

Reamintim că lucrările se execută în cadrul Programului Operațional de Mediu, programul "Reabilitare și extindere rețele apă/canal, reabilitare stații de pompare apă potabilă și apă uzată/ localitatea Eforie", în valoare de 19,4 milioane lei (5,55 milioane lei - contribuția S.C. RAJA S.A.) , respectiv "Extinderea și reabilitarea rețelei de apă potabilă și canalizare și o stație de pompare ape uzate nouă - localitatea Agigea", a cărui valoare este de 9,56 milioane lei (2,73 milioane lei - contribuția S.C. RAJA S.A.)



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4632 secunde