Lucrări RAJA. Când vine apa în cartierul Tomis Nord - Campus

Joi, 01 Octombrie 2020
283
În vederea executării lucrărilor de deviere a conductei magistrale, cu diametrul de 600 mm, de la intersecția bulevardelor Aurel Vlaicu cu Alexandru Lăpușneanu din municipiul Constanța, RAJA S.A. a întrerupt furnizarea apei potabile, astăzi, în zonă. 
Sunt afectați de lipsa apei consumatorii din zona bulevardul Aurel Vlaicu - tronsonul delimitat de bulevardul Tomis și bulevardul Alexandru Lăpușneanu, precum și străzile adiacente acestui bulevard: Topazului, Smaraldului, Rubinului, Opalului, Perlei, Safirului, Agatului și Aleea Universității, cei din perimetrul delimitat de străzile: bd. Aurel Vlaicu – bd. Alexandru Lăpușneanu – Dispensarului – bd. Aurel Vlaicu,  precum și consumatorii arondați punctelor termice 142 și 45.


De asemenea, se va furniza apă cu presiune scăzută consumatorilor aflați în perimetrul delimitat de străzile: bd. Alexandru. Lăpușneanu – Suceava – al. Lotus – Cișmelei – Dispensarului – bd. Alexandru Lăpușneanu, precum și celor arondați punctului termic 140.


“Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților din zonă, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în parametrii optimi în cel mai scurt timp”, precizează reprezentanţii RAJA.


Potrivit acestora, furnizarea apei va fi reluată în jurul orei 21.

Articole din aceeaşi secţiune

Pagina a fost generata in 0.2832 secunde