Lucrări RAJA. Află aici unde se oprește apa rece, mâine, la Constanța

189
1
Lucrări RAJA. Află aici unde se oprește apa rece, mâine, la Constanța - apa-1423156059.jpg

Articole de la același autor

Pentru executarea unor lucrări de remediere a unei avarii la conducta de alimentare cu apă a punctului termic nr. 52, de pe b-dul Tomis din Constanța, S.C. RAJA S.A. va întrerupe furnizarea apei potabile mâine, între orele 8,00 și 16,00. Vor fi afectați consumatorii alimentați prin PT 52, blocurile de pe b-dul Tomis: I, T9, T10, T11, T12, T13, T14, T15, T16, T17, T18 și blocul S de pe b-dul Soveja. 

"Ne cerem scuze față de abonații afectați de aceste lucrări și îi asigurăm că S.C. RAJA S.A. Constanța va face tot ce este necesar pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile într-un timp cât mai scurt. Totodată, rugăm toți abonații să-și asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei", explică purtătorul de cuvânt al RAJA, Irina Oprea.

Comentează știrea

costica
5 februarie 2015
afaceri

Locuri de munca noi si pentru toti! Va oferim pe loc contract legal! Din ce in ce mai multi oameni lucreaza cu noi! Au fost acordate si primele plati! Avem dovada disponibila pentru toti! Oferim si cerem seriozitate maxima! NU e joc piramidal si NU e MLM! Cautam operatori online care sa lucreze 3 ore pe zi, cu un castig de 300 dolari lunar. Detalii va oferim dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5176 secunde