Lucrări programate astăzi de RAJA în Mamaia şi Agigea. Se opreşte apa!

Marţi, 27 Octombrie 2020
86
Echipele RAJA S.A. au programate două lucrări importante în staţiunea Mamaia şi în localitatea Agigea. Temporar, o parte din consumatorii din cele două zone nu va avea apă rece la robinete.

Pentru realizarea acestei intervenții din Mamaia se impune întreruperea furnizării apei potabile în intervalul orar 9.00 - 14.00, către consumatorii din cartierul Summerland.

De asemenea, pentru executarea lucrărilor de înlocuire a conductei de distribuţie cu diametrul de 500 mm din localitatea Agigea, echipele RAJA vor întrerupe furnizarea apei potabile la noapte, de la ora 22.00, până mâine, la prânz, în jurul orei 13.

În acest timp, vor fi afectaţi de lipsa apei consumatorii situaţi pe partea dreaptă a localităţii Agigea, cu sensul de mers către municipiul Mangalia. „Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaţilor din zonă, pe care îi asigurăm că echipele de intervenţie vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor şi reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toţi utilizatorii afectaţi de această lucrare să îşi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă”, transmit reprezentanţii RAJA. 


Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.3796 secunde