Lucrări în mai multe zone din Constanţa. Sunt refăcute trotuarele şi se asfaltează străzile

305
Lucrări în mai multe zone din Constanţa. Sunt refăcute trotuarele şi se asfaltează străzile - graficlucrari3-1629121316.jpg

Articole de la același autor

Echipele administratorului drumului public din municipiul Constanţa intervin, săptămâna aceasta, în mai multe zone din Constanţa.

Astfel, continuă procesul de recondiționare a carosabilului și a zonei pietonale pe strada I.G. Duca, pe tronsonul delimitat de strada Țepeș Vodă și strada Maior Gheorghe Murea. Lucrările de asfaltare se vor extinde și pe strada Artileriei și strada Gheorghe Murea, porțiunea cuprinsă între strada I.G. Duca și strada Mihai Viteazu.

În cartierul Coiciu, se decopertează zona carosabilă pe strada Merișor, între strada Fulgerului și strada Baba Novac, în etapa premergătoare asfaltării.

Pe străzile Tache Ionescu, Theodor Pallady, Camil Ressu, Putna și pe aleile Morilor și Sânzienelor din cartierele Palazu Mare și Baba Novac, continuă lucrările de reamenajare a carosabilului.

În ceea ce privește infrastructura pietonală, pe bulevardul Mamaia se amplasează borduri noi și pavele moderne pe tronsonul delimitat de strada Mircea cel Bătrân și strada Renașterii. Lucrări de modernizare a trotuarelor au loc și pe strada Aurora din cartierul Abator.

Pe strada Oleg Danovski, în zona blocului BM1, se consolidează infrastructura terenului și se montează bordurile care vor delimita suprafața destinată parcării autovehiculelor. În paralel, se construiesc zone pietonale în parcările situate pe terenul delimitat de aleea Magnoliei și aleea Cameliei din zona Dacia.

În pasajul subteran de la Gară continuă lucrările de recondiționare a finisajelor exterioare de tencuieli și de refacere a suprafeței pietonale.

De asemenea, pentru creșterea vizibilității mijloacelor de semnalizare rutieră, se refac marcajele rutiere la trecerile de pietoni și în parcările asfaltate. În paralel, se montează indicatoare de informare și se recondiționează echipamentele de semaforizare în toate zonele din oraș.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.539 secunde