Lucrări în Constanţa. Trafic restricționat total pe un tronson al străzii Comarnic

280
Lucrări în Constanţa. Trafic restricționat total pe un tronson al străzii Comarnic - lucrariconstantatrafic-1604653127.jpg

Articole de la același autor

Echipele administratorului drumului public execută lucrări de asfaltare a carosabilului astăzi şi mâine, pe strada Comarnic, tronsonul delimitat de străzile Fântânele și Mugurului, circulația autovehiculelor fiind restricționată total, între orele 7.30 şi 15.30.
De asemenea, în acest interval, traseul 5B circulă deviat, pe traseul strada Hatman Luca Arbore – strada Tractorului – strada Fântânele – strada Meșterul Manole.


În această săptămână, a fost reabilitat carosabilul pe strada Hatman Luca Arbore, strada Liliacului, între strada Progresului și strada Arcului și strada Fântânele, porțiunea cuprinsă între străzile Comarnic și Meșterul Manole.


“Constănțenii care locuiesc sau tranzitează zona respectivă sunt rugați să NU își parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil. Participanţii la trafic sunt rugați să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zona în care se reabilitează trama stradală”, transmit reprezentanţii Primăriei Constanţa.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8834 secunde