Lucrări ENEL. Vezi aici unde se oprește curentul electric, mâine, la Constanța

120
1
Lucrări ENEL. Vezi aici unde se oprește curentul electric, mâine, la Constanța - curent2-1435066015.jpg

Articole de la același autor

Pentru lucrările anuale de reparații și întreținere instalații și rețele electrice, precum și posturi de transformare, SC Enel Distribuție Dobrogea SA - Zona MT-JT Constanța anunță întreruperea furnizării energiei electrice, mâine, în timpul lucrărilor.


Astfel, în municipiul Constanța, între orele 8,30 și 19,30, sunt afectați consumatorii de pe străzile Patriei, Turda, Libertății, Oleg Danovscki, Ion Titorian, Noua, Unirii - parțial și strada Ecoului nr. 38 – 40, cu blocurile BM1 și BM2.


De asemenea, între orele 8,30 și 19,30, se anunță întreruperi în localitățile Topalu, Hârșova, Gălbiori, Șiriu, Crișan, Horia, Tichilești și Stupina - parțial, iar, între orele 9 și 18, cei din localitățile Dobromir, Răzoare și Viile.



Comentează știrea

rodica
23 iunie 2015
Urgent! Lucru la domiciliu!

Urgent! Lucru la domiciliu! Oamenii sunt asa de blocati intr-o anumita perspectiva, incat nu pot vedea ceea ce este atat de limpede, deoarece ideile lor, orientate intr-o singura directie, i-au orbit. Aici veti gasi garantat cea mai serioasa oferta de lucru la domiciliu, cu castiguri asigurate prin contract legal de comision! Cereti acum detalii la adresa de email:[email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6663 secunde