Lucrări de reabilitare a trotuarelor, în mai multe zone din Constanţa

Luni, 22 Februarie 2021, 15:29
263
Echipele Confort Urban continuă, săptămâna aceasta, lucrările de reabilitare a infrastructurii pietonale din zonele rezidenţiale ale Constanţei.
Pe străzile Răchitași, Tabla Buții, Grozești și Onești se reamenajează trotuarele pe tronsoanele delimitate de bulevardul Mamaia și strada Chiliei. Se amplasează borduri noi, întrucât condițiile meteorologice sunt favorabile producerii de beton.
De mâine, lucrările de recondiționare a traseelor pietonale cuprind și strada Dragoslavele, între bulevardul Mamaia și strada Chiliei.
De asemenea, continuă procesul de consolidare și modernizare a scărilor de acces către plaja Modern. În zona situată la capătul străzii Ștefan cel Mare, se montează rigole care vor asigura drenajul apelor pluviale.
Pe strada Mircea cel Bătrân, în dreptul Oficiului Poștal Nr. 9, suprafața pietonală decopertată este reabilitată prin montarea pavelelor.
Noi locuri de parcare sunt în curs de amenajare pe strada Badea Cârțan. Infrastructura trotuarelor este consolidată prin montarea bordurilor noi.
De asemenea, pentru siguranța participanților la trafic, se montează indicatoare de informare în mai multe locații din oraș și se recondiționează echipamentele de semaforizare.


Pagina a fost generata in 0.2758 secunde