Lucrări de reabilitare a trotuarelor din Constanţa

Miercuri, 02 Decembrie 2020
253
Primăria Municipiului Constanța, prin SC Confort Urban SRL, continuă programul de modernizare a infrastructurii pietonale din zonele rezidențiale.


Pe strada Avram Iancu, între bulevardul I.C. Brătianu și strada Atelierelor, se decopertează asfaltul deteriorat și se consolidează infrastructura trotuarelor prin montare de borduri noi. După finalizarea etapei de reamenajare a suprafeței pietonale, se vor executa lucrări de asfaltare.


Intervenții asupra trotuarelor au loc și pe strada Dumitru Marinescu, tronsonul delimitat de străzile Ion Roată și Dreptății. Se decapează trotuarele pentru a fi recondiționate cu asfalt.
Pe bulevardul Mamaia, tronsonul delimitat de strada Mircea cel Bătrân și strada Bucovinei, infrastructura pietonală este în plin proces de modernizare. Aleile de acces sunt reamenajate prin montare de dale.
Simultan cu îmbunătățirea condițiilor de acces pietonal din cartierele orașului, pe strada Dionisie cel Mic se reconfigurează zona delimitată de blocurile 50 și 52.  Lucrările edilitare vizează construcția aleilor pietonale în spațiul care împrejmuiește  locul de joacă și amplasarea de pavele moderne. De asemenea, suprafața destinată parcării autovehiculelor va fi extinsă, fiind suplimentat numărul de locuri de parcare.


“Facem din nou apel către conducătorii auto să nu parcheze mașinile în zonele în care se efectuează lucrări, pentru a nu îngreuna accesul utilajelor”, explică reprezentanţii Primăriei Constanţa.Articole din aceeaşi secţiune

Pagina a fost generata in 0.3473 secunde