Lucrări de modernizare pe străzile din cartierul Palazu Mare

193

Articole de la același autor

Bordurile noi și asfaltul recondiționat au schimbat aspectul spațiului public urban din cartierul Palazu Mare. Lucrările de reabilitare a trotuarelor pe strada Dumbrăveni avansează în ritm susținut. Modernizarea zonei pietonale a cuprins și tronsonul delimitat de strada Recoltei și strada Zăvoiului. Pe partea dreaptă, pe sensul de mers către bulevardul Tomis, s-au încheiat lucrările de montare a bordurilor noi.
 
Simultan cu intervențiile asupra trotuarelor, echipele autorităților locale au finalizat frezarea carosabilului în etapa premergătoare asfaltării pe strada Santinelei, tronsonul delimitat de strada Alexandru Sahia și strada Dumbrăveni și pe strada Dumbrăveni, între strada Santinelei și strada Recoltei.
 
Lucrările de modernizare a tramei stradale vor continua și în perioada următoare.
 
"Pentru ca intervențiile să se desfășoare în condiții optime, conducătorii auto sunt rugați să respecte regulile de circulație și semnificația mijloacelor de semnalizare rutieră și să nu staționeze autovehiculele în zonele în care se execută lucrări", precizează reprezentanții Primăriei Constanța.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4713 secunde