X
X
Mai multe ştiri online:

Lucrări de modernizare în Parcul Dragoslavelor

Ştire online publicată Joi, 06 August 2020. Autor: Andreea PERHAIȚĂ
Aflat în plin proces de reamenajare, Parcul Dragoslavele începe să prindă contur. Infrastructura este modernizată complet, se amenajează alei de acces cu pavele moderne și se lucrează la amenajarea locurilor de joacă și a terenurilor de sport.
Parcul va deveni o zonă de agrement la standarde moderne pentru locuitorii din zonă. Va avea trei locuri de joacă, două mini-terenuri de baschet și fotbal, o zona de fitness, multe spații verzi și mobilier urban nou.


O parte dintre elementele de joacă au fost deja montate iar suprafețele au fost nivelate și pregătite pentru turnarea covoarelor de cauciuc antitraumă.


Spațiul este reconfigurat astfel încât să răspundă atât nevoilor copiilor, cât și tinerilor și adulților care locuiesc în zonă.
Parcul va avea mobilier urban nou, o cișmea și multe spații verzi. Vor fi plantate flori, arbuști ornamentali și gazon.


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Politică-Administrație
Vineri, 18 septembrie Foto : Marian Vasiliev: "Vă place cum arată acum Parcul Tăbăcăriei? Va fi cel mai frumos parc al României!" 17123 vizite, 0 comentarii Marian Vasiliev: "Vă place cum arată acum Parcul Tăbăcăriei? Va fi cel mai frumos parc al României!"
Economie
Sambata, 19 septembrie Foto : Domnule Gheorghe Bosînceanu, nu credeam că vei reuși! 2807 vizite, 0 comentarii Domnule Gheorghe Bosînceanu, nu credeam că vei reuși!
Cultură-Educație
Luni, 21 septembrie Foto : Mai mulţi elevi din Constanţa, confirmaţi cu coronavirus. Şcolile îşi schimbă programul 2456 vizite, 0 comentarii Mai mulţi elevi din Constanţa, confirmaţi cu coronavirus. Şcolile îşi schimbă programul
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.3831 secunde