Lucrări de amenajare pe mai multe străzi din Constanţa

Miercuri, 04 Noiembrie 2020
114
Mai multe zone din Constanţa sunt în lucru, în această perioadă. Este reconfigurat spaţiul urban, pentru a facilita accesul pietonilor.

În prezent, în zona delimitată de străzile Industriei Mici şi Ardealului, se decopertează trotuarele şi se consolidează infrastructura zonei pietonale prin montare de borduri. Suprafaţa destinată parcării autovehiculelor va fi extinsă. Similar, pe aleea Timonei, angajaţii SC Confort Urban SRL lucrează la reamenajarea zonei ce împrejmuieşte spaţiul dedicat celor mici. Pavajul montat pe aleile pietonale şi bordurile moderne vor transforma locul de joacă într-un spaţiu sigur pentru cei mici.

„În paralel, se construieşte aleea de acces între bulevardul 1 Mai Vechi şi aleea Timonei, iar prin redistribuirea spaţiului urban numărul locurilor de parcare este suplimentat. Lucrările vor continua în perioada următoare în preajma locurilor de joacă care au fost reabilitate şi modernizate de municipalitate în ultimul an”, transmite purtătorul de cuvânt al Primăriei Constanţa, Ionela Bărboi.Pagina a fost generata in 0.4193 secunde