Lucian Bode: Când te îmbolnăvești trebuie să ai încredere în Dumnezeu și în sistemul de sănătate publică

268
Lucian Bode: Când te îmbolnăvești trebuie să ai încredere în Dumnezeu și în sistemul de sănătate publică - bodeguverncnsu01inquamoctavganea-1618209077.jpg

Articole recomandate

Lucian Bode, ministrul afacerilor interne, a declarat luni dimineață că atunci când o persoană se îmbolnăvește trebuie să aibă încredere în Dumnezeu și în sistemul medical. Ministrul a fost întrebat dacă românii mai pot să aibă încredere în sistemul de sănătate, în contextul imaginilor cu pacienții evacuați din Spitalul „Foișor” din capitală.


„Când te îmbolnăvești în România, și oriunde în lumea asta, trebuie să ai încredere în Dumnezeu și în sistemul de sănătate publică”, a răspuns Lucian Bode, luni dimineață.


Spitalul Foișor, în privința căruia s-a luat decizia de a fi transformat în unitate pentru îngrijirea pacienților infectați cu coronavirus, a primit ordin de evacuare a pacienților internați, vineri, fără să se precizeze ora. Pacienții de la Spitalul Foișor au fost evacuați pe tărgi și în cărucioare pe timp de noapte, unii dintre ei fiind chiar operați recent. 


Liderii coaliției de guvernare vor avea luni o întâlnire într-un context tensionat după ultimele declarații ale premierului Florin Cîțu la adresa ministrului Sănătății Vlad Voiculescu. Liberalii se reunesc într-o ședință a Biroului Executiv, la ora 10:00, înainte de ședința coaliției, în care este de așteptat să fie discutate cele mai recente tensiuni dintre partenerii de guvernare.






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7751 secunde