Locuri noi de joacă, în Constanța

152

Articole de la același autor

Autoritățile locale din municipiul Constanța continuă lucrările de modernizare a locurilor de joacă din oraș.

Săptămâna aceasta, echipele care au sarcina de a moderniza spațiile destinate celor mai mici locuitori ai Constanței toarnă covorul antitraumă la locul de joacă de pe șoseaua Mangaliei, în dreptul blocului SM 5. Miercuri, 26 august, a fost turnat primul strat de cauciuc, cel de rezistență, de trei cm, iar în cursul zilei de ieri, s-a început turnarea stratului de uzură, de doi cm, frumos colorat pentru a-i face pe cei mici să se simtă cât mai bine.

Săptămâna viitoare, vor continua lucrările cu locul de joacă de pe aleea Dunării, unde mai trebuie turnat covorul pe o porțiune mică, rămasă nerealizată pentru montarea unui element de joacă în plus. Ulterior, amenajarea covorului de cauciuc va continua la locurile de joacă din zona agrement CET la intersecția cu aleea Albatrosului, bulevardul Aurel Vlaicu blocul AV1, bulevardul I.C. Brătianu blocurile B1, A2, bulevardul I.C. Brătianu blocurile B4, B5, zona agrement Badea Cârțan, strada Brizei blocul OB1, bulevardul Aurel Vlaicu la intersecția cu strada Vârful cu Dor.

Lucrări similare vor fi realizate și la spațiile de joacă din Parcul Viitorului și Parcul Dragoslavele după finalizarea modernizării infrastructurii și montarea tuturor echipamentelor.

De asemenea, în această perioadă, se lucrează intens pentru transformarea parcurilor Dragoslavele și Viitorului în zone de agrement, potrivite atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4134 secunde