Locuri de muncă, disponibile la Constanța

488
1
Locuri de muncă, disponibile la Constanța - locuridemunca-1432058252.jpg

Articole de la același autor

Potrivit datelor rezultate din declarațiile agenților economici privind locurile de muncă vacante, în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Constanța sunt disponibile 276 de locuri de muncă.

La capitolul studii superioare, se caută programatori, ingineri mecanici, ingineri de sistem software, agenți de asigurare, analiști, ingineri construcții civile, industriale și agricole.

Pentru persoanele cu studii medii, profesionale și lucrători necalificați, sunt disponibile locuri de muncă precum: confecționer-asamblor articole din textile, muncitor necalificat la asamblarea, montarea pieselor, manipulant mărfuri, agent de securitate, șofer autocamion/mașină de mare tonaj și vânzător. 

Comentează știrea

Florin
19 august 2015
Oportunitate

Proiect nou – cautam persoane serioase si dedicate. Este ceva foarte serios si cat se poate de real. Nimic absurd. Se lucreaza de acasa si se poate castiga intre 100 si 300 euro inca din prima luna, cu posibilitatea de a castiga mult mai mult. Intreaba despre ce este vorba: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9447 secunde