Locuri de joacă vandalizate la Constanța! Primăria depune plângeri penale

Vineri, 10 Iulie 2020
351
La scurt timp după ce au fost date în folosință primele locuri de joacă reamenajate în municipiul Constanța au început să curgă reclamațiile cu privire la vandalizarea acestora. Leagăne rupte, balansoare smulse, covorul de cauciuc distrus, table de jocuri sparte și enumerarea vandalizărilor ar putea continua. La toate acestea se adaugă și faptul că spațiile nou amenajate sunt transformate zi de zi în coșuri de gunoi. Nu de către copii, ci de adulții care își fac veacul în locul de joacă spărgând semințe și aruncând acolo ambalaje și peturi. Ultimele distrugeri au fost produse la leagănele din parcul din Poarta 6 și la ansamblul de jocuri de la spațiul de joacă de pe strada Daliei. 


Și nu este vorba despre materiale slabe calitativ, ci de gradul de civilizație al unor cetățeni. Trist este că tot din buzunarul  contribuabililor sunt suportate costurile de reparații. Primăria a depus și depune plângeri penale pentru fiecare vandalizare. 


Primăria municipiului Constanța face apel către toți locuitorii să păstreze în bune condiții dotările aflate pe domeniul public.


Pentru prevenirea săvârșirii faptelor antisociale, solicităm în continuare cetățenilor care întâlnesc astfel de cazuri să le sesizeze la Dispeceratul Poliției Locale Constanța, la numărul de telefon 0241.484.205. Pentru utilizatorii aplicației WhatsApp numărul de contact este 0799606142. 


Ar fi de mare folos dacă sesizarea ar fi însoțită și de fotografii cu ceea ce se constată, locul și alte date care să le permită polițiștilor locali identificarea rapidă și tragerea la răspundere a celor care nu respectă legea.

Articole din aceeaşi secţiune

Pagina a fost generata in 0.3857 secunde