Locuri de joacă din Constanța, vandalizate! "Anunțați imediat poliția!"

326
Locuri de joacă din Constanța, vandalizate!

Articole recomandate

Primăria Municipiului Constanța continuă lucrările de reabilitare și modernizare a locurilor de joacă din oraș. De la începutul acestui an mai multe locuri de joacă au fost finalizate, iar lucrările continuă pentru ca tot mai mulți copii să aibă spații moderne în care să se poată juca în siguranță.

În momentul de față se lucrează de zor pentru ca și spațiul destinat celor mici de pe strada B.P.Hașdeu bl L3/L4 să poată fi folosit în cele mai bune condiții. A fost reabilitată infrastructura, au fost montate echipamentele noi și, pentru siguranța constănțenilor dar și pentru ca muncitorii să poată lucra în voie, a fost împrejmuit spațiului de joacă, ca organizare de șantier.

"Lucrările vor întârzia însă pentru că după turnarea primului strat de cauciuc, spațiul a fost vandalizat. Câteva persoane dornice de aventură au sărit gardul și au distrus primul strat de covoc de cauciuc, care acum va trebui refăcut. Și nu este un caz singular. Amintim că la doar câteva zile de la finalizarea lucrărilor am prezentat fotografii cu locul de joacă de pe aleea Daliei, un loc de joacă destinat copiilor, dar care era plin de peturi și de persoane care scuipau semințe pe covorul frumos colorat abia turnat. Tocmai de aceea, facem apel la cetățenii care observă astfel de acte de vandalism în spațiul public să anunțe imediat poliția locală. Agenții pot fi apelați la numerele de telefon 0241/484205 sau 0799606142 (WhatsApp).", anunță Primăria Constanța.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4145 secunde