Localitatea Corbu, fără apă potabilă

134
Consumatorii din localitatea Corbu nu au apă potabilă mai bine de 15 ore. Pentru remedierea unei avarii în zona Midia Năvodari, la magistrala de alimentare cu apă, cu diametrul de 800 mm, ce asigură alimentarea cu apă a abonaților din Năvodari și Corbu, S.C. RAJA S.A. a întrerupt furnizarea apei potabile, încă de aseară, de la ora 22.

Nu au apă abonații din zona Industrială Midia și din localitatea Corbu. Pe perioada executării lucrărilor de reparații, se vor efectua manevrele de vane necesare pentru a asigura alimentarea cu apă la o parte din abonați, prin conducta de siguranță de 600 mm. Astfel, în acest interval, consumatorii din orașul Năvodari vor avea apă cu presiuni scăzute. Furnizarea apei la parametri normali se va relua astăzi, în jurul orei 14.

"Ne cerem scuze față de abonații afectați și îi asigurăm că echipele de intervenție care execută lucrările vor face tot posibilul pentru finalizarea intervențiilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp", precizează purtătorul de cuvânt al RAJA, Irina Oprea. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3254 secunde