X
X
Mai multe ştiri online:

Klaus Iohannis: Respingerea OUG privind majorarea etapizată a alocațiilor arată ''o totală lipsă de responsabilitate la PSD'

Ştire online publicată Miercuri, 12 August 2020. Autor: Cuget Liber Online.
Președintele Klaus Iohannis a declarat că respingerea OUG privind majorarea etapizată a alocațiilor pentru copii arată ''o totală lipsă de responsabilitate la PSD''.


"Se vede o totală lipsă de responsabilitate la PSD. Argumentul lor este că nu guvernează și nu răspund, dar eu cred că fiecare parlamentar răspunde în fața electoratului pentru ce face el și ce face partidul pe care îl reprezintă. Într-o normalitate sau, ca să mă exprim așa, într-o Românie normală orice parlamentar caută să se implice pentru binele cetățeanului și pentru a rezolva problemele României. PSD încearcă să complice problemele și să creeze noi și noi probleme care altfel nu ar fi existat", a spus șeful statului într-o conferință de presă la Palatul Cotroceni.


Iohannis a subliniat că își dorește, ca și guvernul, majorarea alocațiilor pentru copii, dar a arătat că trebuie să existe resursa bugetară pentru acest lucru.


"Trebuie să existe bani. În acest moment bani nu există. Totuși, Guvernul a venit cu o soluție prin care se cresc gradual aceste alocații. O respingere nemotivată, populistă, din partea PSD ne arată că PSD nu are nicio treabă cu România, cu românii și cu bugetul public, PSD are treabă cu propriile manevre electoral-populiste", a adăugat președintele Iohannis. 


Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Politică-Administrație
Vineri, 18 septembrie Foto : Marian Vasiliev: "Vă place cum arată acum Parcul Tăbăcăriei? Va fi cel mai frumos parc al României!" 16556 vizite, 0 comentarii Marian Vasiliev: "Vă place cum arată acum Parcul Tăbăcăriei? Va fi cel mai frumos parc al României!"
Economie
Sambata, 19 septembrie Foto : Domnule Gheorghe Bosînceanu, nu credeam că vei reuși! 2528 vizite, 0 comentarii Domnule Gheorghe Bosînceanu, nu credeam că vei reuși!
Social
Marti, 15 septembrie Foto : Fostul primar Marian Iordache a trecut în eternitate! Cum putea fi salvat 1523 vizite, 0 comentarii Fostul primar Marian Iordache a trecut în eternitate! Cum putea fi salvat
Cultură-Educație
Miercuri, 16 septembrie Foto : Doliu la Teatrul de Stat! A încetat din viaţă actorul Alexandru Mereuţă 1488 vizite, 0 comentarii Doliu la Teatrul de Stat! A încetat din viaţă actorul Alexandru Mereuţă
Eveniment
Marti, 15 septembrie Foto : GALERIE FOTO / Liberalul Marian Iordache, condus pe ultimul drum de medgidieni 1270 vizite, 0 comentarii GALERIE FOTO / Liberalul Marian Iordache, condus pe ultimul drum de medgidieni
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.2812 secunde