X
X
Mai multe ştiri online:

Klaus Iohannis: O nouă lege a pensiilor ar fi utilă

Ştire online publicată Joi, 05 Decembrie 2019. Autor: Cuget Liber Online.
Președintele Klaus Iohannis s-a întâlnit cu premierul Ludovic Orban și cu vicepremierul Raluca Turcan. De asemenea, la întâlnire au participat și miniștrii Muncii, Mediului și Tineretului și Sportului, pentru a discuta despre măsurile necesare care trebuie luate.


"O nouă lege a pensiilor ar fi utilă în condițiile în care mulți pensionari semnalează inechități în actuala lege. Sunt convins că Guvernul Orban va face o analiză și dacă va considera necesar va propune o noua lege. În condițiile unui guvern puternic minoritar orice lege poate fi cu asumarea răspunderii guvernului. Este posibil ca Guvernul să-și asume răspunderea pentru orice lege, inclusiv pe legea bugetului. Solicitarea mea pentru Executivul Orban a fost să vina cu un proiect care acoperă necesarul pe anul viitor și să fie cât mai aproape de limita acceptată de deficit, de 3%", a declarat Iohannis, după întâlnirea cu guvernul său.


Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Politică-Administrație
Vineri, 18 septembrie Foto : Marian Vasiliev: "Vă place cum arată acum Parcul Tăbăcăriei? Va fi cel mai frumos parc al României!" 17123 vizite, 0 comentarii Marian Vasiliev: "Vă place cum arată acum Parcul Tăbăcăriei? Va fi cel mai frumos parc al României!"
Economie
Sambata, 19 septembrie Foto : Domnule Gheorghe Bosînceanu, nu credeam că vei reuși! 2803 vizite, 0 comentarii Domnule Gheorghe Bosînceanu, nu credeam că vei reuși!
Cultură-Educație
Luni, 21 septembrie Foto : Mai mulţi elevi din Constanţa, confirmaţi cu coronavirus. Şcolile îşi schimbă programul 2453 vizite, 0 comentarii Mai mulţi elevi din Constanţa, confirmaţi cu coronavirus. Şcolile îşi schimbă programul
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.3727 secunde