Jurnaliștii străini promovează litoralul românesc

263
Jurnaliștii străini promovează litoralul românesc - jurnalisti-1539871315.jpg

Articole de la același autor

Ministerul Turismului a demarat o amplă campanie de promovare a României în presa internațională, în contextul preluării președinției Consiliului Uniunii Europene. Cu acest prilej, 20 de jurnaliști străini și români participă la vizite de informare în țara noastră.

Acest infotrip completează seria celor șase astfel de evenimente organizate în acest an în vederea creșterii notorietății României ca destinație turistică importantă în Europa. Jurnaliștii care participă la cele două vizite de informare provin Bulgaria, Danemarca, Finlanda, Franța, Belgia, Cipru, Portugalia, Slovacia și Suedia.

"Jurnaliștii străini vor vedea două regiuni care au avut ritmuri și abordări de dezvoltare diferite. Dar peste tot vor avea un element comun: bucuria românilor de a primi oaspeți! Să nu uităm că turismul este despre experiențele trăite, nu despre stelele hotelurilor sau despre «all inclusive». Mă bucur, de asemenea, că toți cei care au participat anul acesta la infotripurile organizate de Ministerul Turismului au fost impresionați de atracțiile turistice ale țării noastre. Sunt sigur că liderii de opinie prezenți în aceste zile în țara noastră se vor întoarce la ei acasă nu doar cu sentimentul că trebuie să revină în țara noastră, ci și cu determinarea de a-și convinge publicul să vină să descopere România", a declarat ministrul Turismului, Bogdan Trif.

Vizitele de documentare organizate de Ministerul Turismului au vizat mai multe zone din țară, precum Delta Dunării, zona Bran - Brașov - Sibiu, zona litoralului și Oradea - Cluj.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 10 Octombrie 2018
Stire din Economie : Pulsul economiei
Luni, 08 Octombrie 2018
Stire din Economie : Pulsul economiei
Vineri, 05 Octombrie 2018
Stire din Economie : Evoluția turismului, pe scurt
Pagina a fost generata in 0.4339 secunde